Волонтер Юлія Толмачова поранена снайпером біля селища Зайцеве

16:37, 08.03.2017
Волонтер Юлія Толмачова поранена снайпером біля селища Зайцеве

Юлія Толмачова на промзоні Авдіївки 5 березня допомагає військовим (Oleksandr Klymenko)

Волонтер Юлія Толмачова, що вже третій рік допомагає українським військовим, отримала поранення під час снайперського обстрілу в райні селища Зайцеве.

За попередньою інформацією, разом із нею поранення отримав водій обстріляного автомобіля волонтер Сергій Адомяк та ще один військовослужбовець.

"Екіпаж Юлі Толмачової в районі Зайцевого був розстріляний снайперами, били з великого калібру розривними, вона та її водій знайдені з пораненнями, але живі. Зараз медики проводять водієві операцію і готують борт в госпіталь", - повідомила прес-секретар 72-ї Гвардійської окремої механізованої бригади ЗСУ Олена Мокренчук.

"Волонтер Юлія Толмачова дійсно поранена. Волонтерський мікроавтобус Мерседес Віто був обстріляний імовірно снайпером. Якимись розривними кулями", - повідомив журналіст Роман Бочкала.

Він повідомив, що Юлією вже займаються лікарі, загрози життю немає, але все могло бути гірше, адже за словами журналіста у Толмачової поранена голова.

"Поранення в живіт... Водій важче. Боєць що з ними їхав теж поранений. ... Але головне що живі ... В Жованці снайпер постійно працює..", - написала Олена Мокренчук.

"Думками зараз з тобою ми всі, і сотні бійців і волонтерів, друзів близьких і не дуже!!! Всі хочуть бачити тебе здоровою і усміхненою!!!!! Тримайся!!! Перемагай!!!!", - підтримують Юлію Толмачову користувачі соцмереж.