Наталії Поклонській привидився мироточащий бюст Миколи ІІ (відео)

11:23, 04.03.2017
Наталії Поклонській привидився мироточащий бюст Миколи ІІ (відео)

Наталія Поклонська захоплюється постаттю царя Миколи ІІ.

Розшукувана за зраду присяги державного службовця України Наталія Поклонська заявила, що бюст останнього російського імператора Миколи ІІ замироточив в окупованому Сімферополі, поблизу будівлі прокуратури Криму цими днями.

 

Таку заяву пані Поклонська, відома за інтернет-мемами, як «Няш-мяш», зробила в ефірі російського телеканалу «Царьград ТВ» у п’ятницю.

 

Колишня сампороголошена «прокурор Криму», а нині нелегітимна «депутат Держдуми Росії» стверджує, що про мироточащий бюст останнього царя з династії Романових їй повідомили колишні підлеглі.

 

"Мені мої співробітники телефонують з Криму, з прокуратури, які доглядають часовню. Ви знаєте, сьогодні вранці бюст Миколи ІІ, государя нашого, який ми встановили у сквері поблизу часовні, замироточив", – сказала пані Поклонська.

 

За її словами, до бюсту приходять люди з хворими дітьми, «щоб прикласти їх і зцілити».

 

"Це диво, яке не пояснять ні вчені, ніхто. І це на сторіччя зречення. Бачите як! Государ нам допомагає!", – переконана зрадниця.

 

Нагадаємо, після анексії Криму Наталія Поклонська відзначилася, зокрема, скандальними заявами щодо необхідності реставрувати російську монархію.

 

Зокрема, на багатьох публічних заходах вона з’являлася із зображенням Миколи ІІ в руках, а також пропонувала визнати нелегітимним відречення царя 3 березня 1917 року та повернути Романових.