РАХУНКОВА ПАЛАТА

20.01.2017
100 млн. доларів
планує продати НБУ для стабілізації гривні. Нацбанк оголосив про проведення аукціону, щоб запобігти надмірному коливанню курсу гривні, кажуть у прес-службі державного регулятора.
 
50 млн. гривень
зекономив Ощад­банк завдяки торгам на ProZorro. Їх буде спрямовано на подальшу модернізацію мережі банку, переконаний голова правління Ощадбанку Андрій Пишний. 
 
5,3 млрд. доларів
вимагає російський «Газ­пром» у «Нафтогазу» за газ, який не був отриманий чи замовлений українською стороною до рішення Стокгольмського арбітражу. Про це йдеться на сторінці «Нафтогазу» в Facebooк. 
 
Понад 3,5 млн. боєприпасів
і набоїв планують закупити цього року для ЗСУ, поділилася інформацією речник Міністерства оборони України Оксана Гаврилюк. 
 
1555 банківських відділень
припинили роботу в країні минулого року — такі цифри оприлюднила прес-служба Національного банку України.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

50 новеньких вагонів

закупить цього року «Укрзалізниця». Крім того, у компанії планують модернізувати 200 вагонів та відремонтувати не менше 2 тисяч наявних. Про це розповів віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон.
 
42-ге місце
зайняла наша країна серед найінноваційніших економік світу. Згідно з рейтингом, Україна впала на одну позицію, інформує 2017 Bloomberg Innovation Index. 
 
На 36,5 відсотка
за минулий рік в Україні скоротилося виробництво автотранспортних засобів. За даними Укравтопрому, в 2016 році Україна виробила 5264 автотранспортні засоби. 
 
На 15,7 відсотка
у грудні збільшилася кількість зареєстрованих безробітних в Україні, повідомляє Державна служба статистики України. 
 
На 6,1 відсотка
у 2016 році в порівнянні з 2015 роком зросло виробництво сільськогосподарської продукції. Про це свідчать дані Держстату.