Волинянин Ігор Климюк загинув у бою з окупантами

10:30, 12.01.2017
Волинянин Ігор Климюк загинув у бою з окупантами

Ігор Климюк "Клим". (Фото зі сторінок Ігоря Клименка у ФБ і ВК)

Гранатометник Ігор Климюк позивний «Клим» загинув у бою з російськими окупантами в зоні АТО минулого вівторка. Воїну було лише 22 роки.

 

Траурний кортеж із тілом загиблого героя зустрічатимуть його земляки з Волинської області у четвер ввечері.

 

Про це повідомляє спільнота «Штаб Луцьк Автомайдан України» на своїй сторінці у Facebook.

 

За даними волонтерів, уродженець волинського села Гірка Полонка «Клим» загинув у бойовому зіткненні з окупантами. Інших подробиць про цей бій і де саме він відбувся наразі невідомо.

 

 

Водночас, Міноборони і штаб АТО повідомляли про загибель воїна саме у вівторок ввечері, але теж не наводили жодних подробиць. Волинські волонтери дізналися про цю втрату в середу вранці.

 

«Герой проходив службу гранатометником 1-го механізованого відділення 1-го механізованого батальйону 24-ої окр́емої механізованої Бердичівської Залі́зної бригади імені Князя Данила Галицького. Щирі співчуття батькам та родині.... Вічна пам'ять Герою!», - йдеться у дописі.

 

 

Волонтери повідомляють, що зустріч траурного кортежу із тілом воїна-земляка відбудеться на Цуманському посту в четвер, орієнтовно о 20:00. Після цього траурна процесія прослідує до Луцька, а звідти до рідного села Ігоря Климюка – Гірка Полонка.

 

 

«Приїдьте для гідної зустрічі Героя, що боронив нашу країну від агресора!», - закликають волонтери волинян.