Стрілянину депутата Пашинського розслідуватиме Київська облпрокуратура

10:06, 03.01.2017

Київська обласна прокуратура візьметься за розслідування стрілянини народного депутата України Сергія Пашинського, який 31 грудня поранив чоловіка.

Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"Кримінальне провадження, порушене за фактом інциденту за участю народного депутат Сергія Пашинського, розслідуватиме Київська обласна прокуратура", - написала Саргані у Фесйсбуку.

Згідно з повідомленням, слідчі прокуратури проведуть повторні допити всіх учасників і свідків події, слідчий експеримент і всі необхідні експертизи.

Як повідомляла "УМ",  в одному з сіл Васильківського району Київської області ввечері 31 грудня 2016 року виник конфлікт між народним депутатом Сергієм Пашинським, фракція "Народний фронт", та 38-річним чоловіком, в результаті якого парламентарій отримав пляшкою по голові, а місцевий мешканець - кулю в ногу.

На сайті Нацполіції України в Київській області оприлюднили схожу історію на ту, яку озвучує Пашинський, але в ній фігурує народний депутат без згадки прізвищ. 

При цьому в поліції повідомили, що чоловік, який конфліктував з Пашинським, уже притягувався до кримінальної відповідальності за ст.125 Кримінального кодексу - умисне легке тілесне ушкодження.