Син Гульнари Карімової боїться за своє життя після смерті діда-президента

12:01, 01.12.2016
Син Гульнари Карімової боїться за своє життя після смерті діда-президента

Іслам Карімов-молодший.

Доньку покійного президента Узбекистану Гульнару Карімову хочуть ліквідувати за допомогою отруєння, в якому звинуватять когось непричетного до влади. Небезпека загрожує і її дітям.

 

Про це в інтерв’ю ВВС заявив син Гульнари Іслам Карімов-молодший.

 

За його припущеннями, матір ліквідують через якесь отруєння, а потім звинуватять кого-небудь іншого, хто не веде боротьбу за владу в Узбекістані. Мовляв, саме через це можновладці не бажають, щоб Гульнара вийшла з-під домашнього арешту, адже «тоді все відкриється й виникнуть питання, на які доведеться відповідати».

 

«Ніхто не зможе відповісти на ці питання, тому що немає пояснень усьому тому, що відбувалося усі ці роки не лише з нами, але й навколо нас», - відзначив Карімов-молодший.

 

Серед іншого, онук Карімова повідомив, що його разом із сестрою також бажають «прибрати».

 

«Я дуже хотів поїхати на похорони дідуся. Ближче за дідуся, окрім мами і сестрички, в мене нікого не було. Але я розумів, що якщо поїду туди, тоді наша історія завершиться назавжди», - каже Іслам.

 

На його думку, «якби ми були там усі троє – ми б утрьох і пропали».

 

Можливо років через п’ять-шість що-небудь про нас повідомили б. Що ми впали з гори чи ще щось. Що завгодно можуть сказати», - додає онук президента Узбекістану.

 

Нагадаємо, президента Узбекістану Іслама Карімова поховали 3 вересня 2016 року в Самарканді

 

Президентські вибори у країні призначені на 4 грудня.  

 

В Узбекістані поширювалися чутки про отруєння Гульнари Карімової після смерті батька, утім, офіційна влада країни спростувала їх.