Українофоб Іван Охлобистін отримав «паспорт» самопроголошеної ДНР

12:29, 30.11.2016
Українофоб Іван Охлобистін отримав «паспорт» самопроголошеної ДНР

Охлобистін демонструє нікому не потрібний папірець.

Ватажок донецьких бойовиків Олександр Захарченко вручив скандально відомому російському актору Івану Охлобистіну так званий «паспорт» терористичної ДНР у середу. Напередодні актор, відомий своїми українофобськими заявами, висловив бажання отримати «громадянство» невизнаного утворення.

 

Про це повідомляють інформаційні ресурси сепаратистів Донецька.

 

Вручення Охлобистіну папірця, який не визнають за документ навіть у Росії, відбулося в урочистій обстановці в центрі Донецька. До того ж, ватажок бойовиків Захарченко назвав цей «парад маразмів» радісною подією.

 

 

«Слава ДНР, Слава руському міру», - коротко сказав Охлобистін.

 

Зазначимо, що Іван Охлобистін відомий своїми гомофобними та антиукраїнськими шовіністичними висловлюваннями, неодноразово приїздив на окуповану частину Донбасу і висловлював підтримку терористам.

 

Ще у 2014 році СБУ заборонила йому в’їзд до України, а Державне агентство України з питань кіно заборонило до показу в Україні 71 фільм та серіал за участю Охлобистіна через пропаганду неофашизму, заклики до війни проти України, розпалювання міжетнічної та релігійної ворожнечі тощо.

 

На початку січня 2015 року Служба безпеки України повідомила, що оголосила в розшук усіх російських акторів і музикантів, які приїздили на окуповані території Донбасу. В тому чилі і Охлобистіна.