На мітингу "За відставку Гонтарєвої" платять 130 грн

19:33, 14.11.2016
На мітингу "За відставку Гонтарєвої" платять 130 грн

На мітингу проти Гонтарєвої платять 130 грн (newsnetwork.tv)

Журналіст "Тижня" Денис Казанський у соцмережах висловив обурення щодо постійних ранкових стихійних протестів біля урядових будівель. Зокрема за мітинг проти глави Нацбанку Валерії Гонтарєвої обіцяють платити 130 гривень, - повідомляє Казанський на своїй сторінці в фейсбуці.

 

"У час інтернету встановити скільки платять учасникам тієї чи іншої акції протесту досить просто. Заходиш в групи типу "Масовка. Київ. Forever" або "Масовка. Київ. 2017" і просто читаєш останні повідомлення. Ніхто не соромиться, все робиться відкрито. У лічені хвилини можна встановити, що обурюватися високими цінами на комуналку і вимагати відставки Гонтаревої люди в Києві ходять не за покликом серця, а за скромну плату в 130 грн.", - зазначив журналіст.

 

За словами Казанського, "потім ці ж самі громадяни, які за копійки готові працювати масовкою у злодіїв і мудаків, будуть скаржитися, що в країні бардак і беззаконня, а при владі шахраї і негідники. Так виглядає кругообіг ідіотизму в українській політиці".

 

А тим мітингувальникам, які звикли ходити на протести, як на "роботу", журналст висловив цікаве побажання:  "Щиро бажаю всім учасникам мітингу за гроші відморозити дупи", - зазначив він.