Міністр МВС Арсен Аваков зробив своєю заступницею молоду Анастасію Дєєву

09:06, 11.11.2016
Міністр МВС Арсен Аваков зробив своєю заступницею молоду Анастасію Дєєву

Анастасія Дєєва любить дизайнерські речі.

Новим заступником міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з питань євроінтеграції стала 24-річна Анастасії Дєєва. Молода дівчина є прихильницею дизайнерських речей і ненавидить підробки відомих брендів.

 

Про призначення пані Дєєвої на посаду заступниці міністра МВС стало відомо завдяки оприлюдненому розпорядженню Кабміну №806-р за підписом прем’єра Володимира Гройсмана від 26 жовтня 2016 року.

 

Про молоду заступницю Авакова відомо не багато. Зокрема, раніше Анастасія Дєєва працювала в Міністерстві закордонних справ за цивільно-правовим договором.

 

                      Аваков і Дєєва. 

 

Згідно з її декларації за 2015 рік, поданої, коли вона претендувала на посаду, пані Дєєва отримала майже 4,4 тис. грн доходів, з них - 4 380 грн склала стипендія і ще 7 грн. - дивіденди і відсотки.

 

Водночас, вона задекларувала близько 24,4 тис. доларів доходів отриманих за кордоном.

 

До переїзду в Україну Анастасія Дєєва жила в Стокгольмі. За її словами, у Швеції вона займалася зеленими технологіями.

 

В мережі Інтернет можна знайти інтерв’ю Дєєвої виданню Style Insider, в якому вона розповідає, що є прихильницею дизайнерських речей і ненавидить підробки відомих брендів.

 

«Для мене під забороною надмірність, вульгарність, фейки і гординя. Це те, що потрібно викинути з вашого гардеробу і душі, щоб на вас було приємно дивитися», - стверджувала  24-річна жінка.

 

Улюбленими брендами заступниці міністра є Acne, Stella McCartney, MM6, &Other Stories, COS. При цьому, Анастасія Дєєва не вважає себе шопоголіком і не читає глянцеві журнали.

 

«Переважно одяг я купую за кордоном, під час відряджень або відпочинку. Мекка шопінгу для мене - це Швеція і Данія», - каже жінка, яка задекларувала лише 4,4 тис. грн. за 2015 рік.