Потап і Настя скасували концерт у Львові через провокації

16:28, 27.10.2016
Потап і Настя скасували концерт у Львові через провокації

Потап і Настя не хочуть крові та яєць, як у Хмельницькому.

Дует «Потап і Настя» скасували свій концерт, який мав відбутися в рамках ювілейного туру «Золоті кити» у Львові 29 жовтня. Причина: організатори отримали попередження про можливі провокації.

 

Про це повідомляє прес-служба дуету у четвер.

 

Виявляється, продаж квитків на концерт у Львові призупинили ще у середу, 26 жовтня. Адже саме цього дня в мережі Інтернет вже неможливо було придбати квитки  онлайн.

 

За даними місцевих ЗМІ, львів’яни розкупили 95% квитків, які коштували від 150 до 650 гривень. Організатори обіцяють повернути гроші за квитки за місцем їхньої купівлі.

 

У прес-службі дуету додають, що скасувавши концерт, «хочуть убезпечити своїх шанувальників і уникнути таких ситуацій як у Хмельницькому».

 

Перед цим, артисти Потап і Настя Каменських скасували концерт в Івано-Франківську, який планувався на 22 жовтня.

 

Як повідомляла «УМ», у Хмельницькому дует скасував концерт через акцію протесту, яку влаштували місцеві патріоти з «Правого сектору», ВО «Свобода», руху Автомайдан. Приміщення «СВ клубу», де мали виступати Потап і Настя активісти закидали яйцями та залили кров’ю. У такий спосіб протестувальники висловили неповагу до артистів, які гастролюють у Росії.

 

Самі артисти наразі ніяк не коментують ситуацію, на сторінці Потапа у соцмережах є лише репост публікації про зрив гастролів у Хмельницькому.