В аварії під Любліном загинули 5 українців: всі молоді

14:02, 24.08.2016
В аварії під Любліном загинули 5 українців: всі молоді

У аварії за участю української фури і українського мікроавтобусана на об’їздній трасі Любліна, неподалік місцевості Барак, загинуло 5 українців, ще двоє з численними травмами доставлені до лікарні Любліна. Серед загиблих – три жінки (двом по 26 років і одній 29) і двоє чоловіків (27 і 32 роки).  

 

У середу, 24 серпня під Хелмом (Люблінсьнське воєводство) сталася ще одна аварія – мікроавтобус з українцями врізався в дерево. 29-річна пасажирка загинула на місці.

 

Водії вантажівки і мікроавтобуса були тверезі, повідомила Анна Камола зі штабу поліції Любліна.

 

Водія фури у стресовому стані також доставили в лікарню, та вже через кілька годин виписали.

 

За попередніми висновками поліції, пасажирський автобус в'їхав у вантажівку, яка стояла на аварійній смузі траси на північ від міста. У поліції повідомили, що поки невідомо, чому це сталося. Справу розслідує місцева поліція і прокуратура.

 

З фотографій з місця події видно, що кузов мікроавтобуса "Сітроен" з львівськими номерами повністю розбитий вище лінії вікон, нижня частина сильно деформована.

 

Також, 24 серпня близько 04.00 неподалік села  села Камінь Холмського повіту у Люблинському воєводствіавтобус Renault Trafic з українськими номерами врізався в дерево.

 

За кермом був 39-річний українець. Він з’їхав на протилежний бік дороги і на швидкості врізався в придорожнє дерево. На місці аварії загинула 29-річна жінка, повідомляють польські ЗМІ.

 

  

 

В мікроавтобусі їхали ще дві пасажирки – 30- та 19-літня жінки. Обидві з травмами були доставлені до лікарні. Водій, котрого також доставили до лікарні, був тверезим. За його словами, імовірно на дорогу вибігла дика тварина, яку він намагався об’їхати. Тоді авто з’їхало до рову та вдарилося на великій швидкості у дерево.

 

Ця дорога веде до пункту пропуску «Зосин-Устилуг».

 

Нагадаємо, це друга аварія з українцями у регіоні Люблінського воєводства. Аварія, де загинуло 5 українців, сталася пообіді 23 серпня.