Під Новоград-Волинським священик на смерть збив дитину на переході (фото)

17:14, 19.08.2016
Під Новоград-Волинським священик на смерть збив дитину на переході (фото)

На Житомирському шосе поблизу села Нова Романівка Новгород-Волинського району автомобіль, за кермом якого був священик, не пригальмував і збив на пішоходному переході дівчинкув п’ятницю. Дитина від отриманих травм померла на місці.

 

Про це повідомили у Facebook випадкові свідки аварії.

 

Опубліковані ними світлини користувачі почали активно розповсюджувати у соцмережах, щоб не дати винуватцю уникнути покарання.

 

За даними свідків, дівчинку збив автомобіль Renault Logan з номерами АМ 1553 АХ.

 

«Дитина вийшла на перехід і зупинилася. Однак автомобіль, який їхав сусідньою смугою, не пригальмував і збив дитину. Швидкість машини була настільки високою, що дитина після удару відлетіла на близько 20 метрів», - передала знайомим інформацію про подію одна з жінок з місця аварії.

 

 

Люди повідомляють, що швидка допомога прибула на місце приблизно за півгодини, поліція – трохи пізніше. На слідчого взагалі довелося чекати близько двох годин, а після прибуття він довго не підходив до водія.

 

І це при тому, що до райцентру Новоград-Волинський звідти лише кілька кілометрів. Через те, що на місце довго не прибував слідчий, люди навіть перекривали дорогу, щоб привернути увагу до трагедії.

 

 

Через це обурені свідки аварії побоювалися, що винуватцю трагедії вдасться уникнути покарання. Адже місцеві селяни сказали, що він є священиком, який неодноразово сідав за кермо п'яним.

 

Пізніше водія у супроводі адвоката забрала поліція.

 

 

Згодом речник Нацполіції Житомирщини Алла Ващенко підтвердила інформацію з соцмереж.

 

«Попередньо, ДТП сталося на пішоходному переході за участі автомобіля «Рено», за кермом якого перебував настоятель однієї з церков району. З місця події він не тікав. На даний час проходить його освідування на вживання алкоголю. Кримінальне провадження відкрите», – написала Алла Ващенко у Facebook.