Олександр Єфремов особисто наказував захопити адмінбудівлі у Луганську - Ландік

22:03, 02.08.2016
Олександр Єфремов особисто наказував захопити адмінбудівлі у Луганську - Ландік

Олександр Єфремов.

Саме колишній голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов був організатором захоплення будівлі Луганської облдержадміністрації та обласного управління СБУ у березні 2014 року.

 

Про це заявив колишній народний депутат від Партії регіонів, луганчанин Володимир Ландік в ефірі проекту Радіо Свобода «Донбас.Реалії» у вівторок.

 

За словами Володимира Ландіка, пан Єфремов віддав команду тодішньому голові Луганської облради Валерію Голенку організувати автобуси з молодими людьми з Росії для захоплення будівель.

 

«Цих російських «туристів» привезли з Мілового і Красної Талівки», - каже пан Ландік.

 

Колишній «регіонал» також додає, що доказом цих фактів є відповідне відео, «де все це зафіксовано». Всі ці докази свого часу були передані до СБУ.

 

«Ми це все знімали. Звідки вони заходили, хто їм роздавав кийки у руки, як вони розганяли народ, били, заходили в адміністрацію, а ввечері цими ж автобусами їхали до Росії», – говорить Ландік.

 

Нагадаємо, що у понеділок Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном два місяці для колишнього депутата Ради Олександра Єфремова.

 

Колишнього голову фракції ПР затримали в аеропорту «Бориспіль» 30 липня за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України. Єфремов намагався вилетіти до Австрії.