Редактора українського Forbes Марію Ридван порізали ножем

17:31, 20.07.2016
Редактора українського Forbes Марію Ридван порізали ножем

Головний редактор "Forbes Wooman" Марія Ридван отримала три ножевих поранення внаслідок нападу на неї невідомого чоловіка в камуфляжній фомі. Сталося це в парку КПІ, на проспекті Перемоги в Києві. Про напад 25-річна журналістка написала на своїй сторінці в Facebook.
 
"У парку без видимої причини налетів якийсь чоловік і три рази вдарив ножем... Це все дуже дивно, - розповіла Марія Ридван на своїй сторінці у Facebook в закритому пості. За її словами, чоловік налетів несподівано, за кілька секунд, коли вона разом зі своїм вчителем англійської мови сиділи на лавці. Спочатку нападник накинувся на вчителя, який втік, а потім - на неї. " Я закричала, і він одразу втік, - розповіла головний редактор "Forbes Woman".
 
Напад стався ще 19 липня. Очевидно, дівчина перебувала в шоковому стані, бо не стала навіть викликати поліцію. Вона відразу поїхала до своїх батьків. Після огляду лікарів стало зрозуміло, що у Марії серйозне поранення передпліччя і плеча, на щоці - подряпина від ножа.
Лише сьогодні Марія Ридван написала заяву на нападника у Солом'янському управлінні поліції. При цьому вказала, що нападник був удявнений в камуфляжну форму і мав сивину. Слідчий відділ почав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 ККУ - умисне легке тілесне ушкодження.
 
Дівчинка також висловила здивування поведінкою свого вчителя, який замість того, щоб захистити дівчину, просто втік. "Я вже з ним про це говорила, але він не зміг мені нічого зрозумілого відповісти, - сказала Ридван.
 
На думку Марії, напад не пов'язаний з професійною діяльністю. На думку самої журналістки, нападник був просто міським божевільним.