Корпорація «Рошен» обурена тим, що комунальники Києва знесли її МАФ на Святошині

21:47, 05.07.2016
Корпорація «Рошен» обурена тим, що комунальники Києва знесли її МАФ на Святошині

У вівторок столичні комунальники таки демонтували незаконний МАФ «Рошен» біля метро «Святошин». З кіоска зняли вивіску, вийняли вікна, а саму конструкцію демонтували трактором.

 

Про це повідомляє «Українська правда», посилаючись на слова одного з комунальників.

 

«Розбирали трактором, бо по-іншому не можна. Це дивно, але всередині залишилось їх обладнання, цукерки – ніхто його не забав», - розповів анонімний комунальник.

 

Нагадаємо, що МАФ «Рошен» виявився єдиним, який вцілів 24 червня, коли по всьому Києву комунальники тракторами і під охороною зносили незаконні стихійні ринки. Підприємці на Святошині тоді були обурені тим, що ніхто навіть пальцем не зачепив МАФ «Рошен» і навіть перекривали дорогу.

 

Утім, пізніше народний депутат, радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець повідомив, що кіоск «Рошена» також незаконний і буде знесений. Що, власне, і сталося. Тепер пан Білоцерківець каже, що у Києві лишився ще один незаконний кіоск «Рошена», поблизу станції метро «Житомирська» і його теж демонтують.

 

Утім, кондитерська корпорація «Рошен», яка належить Президенту Порошенку, у вівторок ввечері заявила, що «демонтаж орендованого нею магазина біля метро «Святошин» 5 липня відбувся без офіційних пояснений зі сторони КП «Київблагоустрій».

 

«Ми надали КП «Київблагоустрій» всі документи, отримані від власника МАФа, на споруду в районі метро «Святошин» з проханням скасувати припис №1610585 від 25 червня 2016 року про його знесення. Однак, попри при надані документи про законність споруди, її таки демонтували», - обурюються у прес-службі кондитерської  корпорації.