Голова ЦВК Михайло Охендовський відхрещується від хабарів з Партії регіонів

23:22, 31.05.2016

     Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський після публікації матеріалів про «чорну бухгалтерію» Партії регіонів (де згадується і його прізвище) заявив, що ніколи не брав хабарі, працюючи в ЦВК і ніколи не їздив у відрядження від жодної юридичної особи, крім Центрвиборчкому.

       «Як правило я подібні речі не коментую. Навіть коли звертаюся до суду, я не роблю з цього публічного івенту. У відповідь на поширені сьогодні матеріали і певні інсинуації щодо відомого органу, абревіатура якого включає в себе літери «Ц», «В», «К», можу сказати, що по-перше ніколи жодних хабарів ні від кого за роки роботи в ЦВК Михайло Володимирович Охендовський не брав і не отримував», - заявив голова Центрвиборчкому.

      Пан Охендовський уточнив, що готовий відповісти на будь-які запитання правоохоронним органам, якщо у них такі виникнуть у зв’язку з публікацією відповідних матеріалів у ЗМІ. Також він сказав, що в майбутньому не коментуватиме «ці речі». На думку голови ЦВК, оприлюднені матеріали «документами вважати немає жодних підстав».

      Водночас подавати позов до суду з вимогою спростування оприлюдненої  інформації Охендовський не планує, бо «якщо б на кожне повідомлення в медіа я реагував судом, то часу на роботу у мене не було б».