Моя дитина на передовій, а ти в тилу: в Шепетівці жінки напали на бус ТЦК

12:38, 30.03.2024
Моя дитина на передовій, а ти в тилу: в Шепетівці жінки напали на бус ТЦК

Одна з мешканок Шепетівки розбила палицею скло на дверях буса з боку водія. (Скріншот відео)

Група розлючених жінок напала на представників РТЦК, які сиділи у мікроавтобусі в місті Шепетівка на Хмельниччині.

 

Як інформує Україна молода, про факт нападу повідомляє Хмельницький ОТЦК та СП в соцмережах.

 

«Під час проведення заходів оповіщення на військовослужбовців Шепетівського  РТЦК  скоєно напад групою агресивних місцевих мешканок.  В результаті протиправних дій громадянок пошкоджено службовий автомобіль. На місце події було викликано представників поліції», - йдеться  повідомленні.

 

 

У ТЦК переконані, що правоохоронні органи повно та всебічно проведуть розслідування та нададуть об’єктивну правову оцінку діям вказаних осіб.

 

«Нагадуємо, що за перешкоджання проведенню заходів з мобілізації передбачено кримінальну відповідальність», - додають у центрі комплектації.

 

Водночас, у соцмережах поширюється відео нападу в Шепетівці. На ньому один з представників ТЦК тікає від розлючених жінок. Тоді як одна з мешканок розбиває палицею скло на дверях буса з боку водія.

 

«Моя дитина вже два роки на передовій, а ти в тилу їздиш бусами, на передовій їздь бусами!», - кричить одна з жінок представнику ТЦК, який рятується втечею.

 

 

За даними місцевих ЗМІ цей інцидент стався в селі Кунів Плужненської сільської громади Хмельницької області.

 

У коментарях до посту Хмельницького ОТЦК користувачі цікавляться, яка відповідальність передбачена для їхніх представників за викрадення людей на вулицях і кого з них за це притягнули до відповідальності.

 

 

Як повідомляла "УМ", на Полтавщині скаржаться, що мобілізація сповільнюється через недовіру до представників ТЦК та СП