У Торецьку обстріляли Центр соціально-психологічної реабілітації, де перебували 28 дітей

13:55, 21.05.2018
У Торецьку обстріляли Центр соціально-психологічної реабілітації, де перебували 28 дітей

Діти у Центрі соціально-психологічної реабілітації на Донеччині (фото: Донецька ОДА)

У Торецьку бойовики російсько-терористичних військ обстріляли Центр соціально-психологічної реабілітації, де перебували 28 дітей.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

"Сьогодні, починаючи з 6.00, бойовики накрили артилерійським вогнем передмістя Торецька – селище Південне. Наразі відомо про пошкодження 7 приватних будинків. За попередньою інформацією, постраждалих немає", – йдеться у повідомленні.

Як зазначають правоохоронці, під обстріл потрапив Центр соціально-психологічної реабілітації, будівля якого зазнала пошкоджень.

"Зранку до Торецького відділення поліції надійшло повідомлення від директора Центра соціально-психологічної реабілітації дітей м. Торецька про те, що в ході обстрілу о 06:20 було пошкоджено вікна у будівлі центру. Постраждалих немає", - інформують у поліції.

Із будівлі терміново евакуювали 28 дітей - хлопців та дівчат віком від 3 до 17 років.

Під обстріл у Торецьку потрапили вулиці Українська, Квіткова та Залізнична. Люди, які на цей час перебували вдома, не постраждали. В будинках пошкоджено дах, вікна, в одному – перебито газову трубу.

Нагадаємо, російсько-терористичні війська посилили атаки на об’єкти у мирних кварталах прифронтових міст. У соцмережах місцеві жителі відзначають, що у місцях, куди цілять терористи, українські військові не базуються.

Водночас окупанти накривають артилерією школи, лікарні та будинки мирних мешканців у Світлодарську, Троїцькому та Мар’їнці.