Бізнесмену Димінському закидають втечу з місця смертельної аварії

10:52, 19.08.2017
Бізнесмену Димінському закидають втечу з місця смертельної аварії

Мерседес Димінського на місці аварії.

Автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником кривавої аварії, у якій загинула молода жінка Наталя Тріла. Брат загиблої Степан Мацевко стверджує, що саме мільйонер, перебуваючи за кермом, спричинив аварію, після якої втік з місця події у Яворівському районі Львівщини у п’ятницю.

 

Про це Степан Мацевко написав у Facebook  в суботу.

 

Зазначимо, що аварія сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10. На місці аварії виявився власник ФК "Карпати" і телеканалу ZIK 62-річний Петро Димінський. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП.

 

Вже о 18:00 львівська поліція поширила офіційне повідомлення про аварію, з якого випливає, що за кермом Mercedes S 65 AMG був 43-річний львів’янин. Очевидно, йдеться про охоронця Димінського, який заявив, що саме він перебував за кермом у момент зіткнення.

 

Утім, брат загиблої жінки прямо звинувачує Димінського у вбивстві сестри. За його словами, 26-річна Наталя Тріла їхала на своєму авто зі Львова в напрямку села Ямельня, де проживала. В дозволеному місці вона повернула ліворуч в сторону села.

 

                                                Загибла Наталя Тріла. 

 

"В цей час Мерседес моделі S-65 AMG (н/з АС0277ВР), яким керував Димінський, в супроводі позашляховика марки Lexus (н/з ВС0222СК), грубо порушивши ПДР, на великій швидкості в населеному пункті здійснив обгін у недозволеному місці. Внаслідок цього сталася страшна ДТП, в якій загинула моя сестра", - пише пан Мацевко.

 

Згорьований чоловік не підбирає слів на адресу мільйонера, вважаючи його «поганню» та «істотою»: «Після ДТП Петро Димінський, як останнє лайно, не надавши першої медичної допомоги, пересів в позашляховик Lexus (н/з ВС0222СК) і змився у невідомому напрямку. Після чого до авто Димінського підійшов його охоронець і стверджував, що це він був за кермом Мерседеса».

 

Мацевко зазначив, що зіткнення було дуже сильним, від якого Мерседес злетів у кювет і врізався в дерево, однак на водієві, який стверджує, що був за кермом, нема жодної подряпини чи синця.

 

Також, за словами брата загиблої, є свідки, які бачили, як Димінський пересідав у позашляховик.

 

«Тепер він максимально замітає сліди і уникає кримінальної відповідальності. Не можна залишати вбивцю без покарання. Якщо ця потвора зараз уникне відповідальності - завтра вона і надалі буде вбивати невинних людей. Прошу Вашої допомоги у зборі додаткових свідчень та інформації з телефонів, фотоапаратів чи відеореєстраторів», - написав Степан Мацевко.

 

Львівські журналісти зауважують, що кортеж Петра Димінського щодня їздить дорогою, на одній з ділянок якої сталася аварія. Зокрема, з центру Львова, де поруч з Львівською облрадою розташований офіс бізнесмена, до його резиденції на території Яворівського полігону.