У обваленій у Василькові школі надбудували 4 поверх (відео)

13:15, 11.10.2016
У обваленій у Василькові школі надбудували 4 поверх (відео)

Урядовці запевняють, що у Василькові жоден школяр чи вчитель не постраждали. (Українські новини.)

У обваленій у місті Василькові Київської області школі № 6 надбудовували 4 поверх  - це чітко видно на відео з місця події.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман уже обіцяє покарати усіх винних в обвалі, який трапився у вівторок під час уроків.

Глава уряду також закликав місцеву владу в Україні перевірити стан своїх об'єктів інфраструктури, відкриваючи засідання уряду у віторок.

«Слава Богу, що, по наданій мені щойно інформації ДержНС, діти і колектив школи не постраждали. Слава Богу, що все без втрат...», - повідомив прем’єр.

Водночас дітей зі зруйнованої школи знімали за допомогою пожежних машин, повідомляють очевидці.

Журналіст Ігор Гаврилюк оприлюднив відео, на якому можна побачити, що на місці обвалу тривають рятувальні роботи.

 

За даними "Українських новин", місцева влада витратила на ремонт цієї школи 9,5 мільйона гривень.

До Василькова терміново виїхали представники уряду, віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, заступник міністра освіти та інші чиновники.


«Ми розберемось на місці, що відбулось, я переговорив вже з мером Василькова. Вважаю, що такі речі відбуваються тому, що ми іноді не помічаємо те, що є надзвичайно важливим. І до таких речей доводить байдужість і безвідповідальність»,  - обурився пан Гройсман.

Найперше будуть розбиратися саме з надбудовою. «Кожен, хто допустив порушення, які довели до таких речей - може хтось добудовував, чи перебудовував, довантажував на існуючу будівлю. Це все маємо розібратись, щоб покарати, з одного боку, а з іншого, - щоб було неповадно!», - підсумував керівник уряду.

Як повідомляла "УМ", близько 10 години ранку у Василькові школа обвалилася просто під час уроків.