Трамп обізвав Обаму слабаком і пообіцяв стати найстрашнішим ворогом Путіна

09:29, 20.07.2018
Трамп обізвав Обаму слабаком і пообіцяв стати найстрашнішим ворогом Путіна

Трамп вкотре звинуватив Обаму в м'якому ставленні до Росії: "Він був повним слабаком, маріонеткою Росії". Фото twitter.com/realDonaldTrump

Президент США Дональд Трамп заявив, що може стати найгіршим ворогом Володимира Путіна "з усіх, які у нього коли-небудь були", якщо відносини між США і Росією не налагодяться.
 
Про це глава Білого дому сказав в інтерв'ю CNBC.
 
Трамп наголосив, що хороші відносини з Путіним і РФ - "це добре, а не погано".
 
"Але якщо це не спрацює, я буду найгіршим із ворогів, які у нього коли-небудь були", - підкреслив американський президент.
 
Він заявив, що веде себе "жорсткіше" у відносинах з Кремлем, ніж будь-який інший президент США за "довгі, довгі роки".
 
Крім цього, Трамп нагадав свої нещодавні дії щодо Москви: депортація 60 дипломатів Росії і санкції проти російських громадян і компаній, яких США підозрює у сприянні зовнішній політиці Росії.
 
"Погляньте на все, що я зробив", - похвалився він, порівнюючи свою політику з діями попередника Барака Обами.
 
Трамп вкотре звинуватив Обаму в м'якому ставленні до Росії: "Він був повним слабаком, маріонеткою Росії".
 
Під час зустрічі з президентом Росії президент США Дональд Трамп не визнав незаконну анексію Криму - про це Путін заявив на спільній прес-конференції з Трампом у Гельсінкі.
 
"Позиція президента Трампа по Криму відома. Він її дотримується. Він каже про незаконність приєднання Криму до Російської Федерації", - зазначив Путін. - У нас інша точка зору. Ми вважаємо, що ми провели референдум у повній відповідності до міжнародного права… Для нас, для РФ, це питання закрите. Все".
 
Зауважимо, сам президент США під час спілкування з пресою жодного разу не згадав про кримське питання.
 
Як відомо, президент США Дональд Трамп опинився під шквалом критики за свій виступ на прес-конференції в Гельсінкі після зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним.