Пес Патрон «дякує» всім, хто наближає Перемогу України

17:11, 09.09.2023
Пес Патрон «дякує» всім, хто наближає Перемогу України

Український патріот пес Патрон вдячний за підтримку нашої країни (Фото з відкритих джерел)

Знаменитий український  сапер Пес Патрон висловив подяку міжнародним партнерам за їхню допомогу.

 

Також він подякував усім українцям, які наближають перемогу своїми донатами. Це важливий крок у забезпеченні безпеки країни. 

 

Як інформує Україна молода, про це йдеться у дописі на сторінці знаменитого чотирилапого в інстаграмі.

 

Хвостатий "висловив" велику вдячність звичайним українським громадянам, які своїми доганами наближають перемогу України, та міжнародним партнерам.

 

"Сьогодні почув вже всоте фразу "перемога не за горами". І подумав про те, що наша перемога в тому числі і за горами. Тому що за Карпатами у нас Європа і США. І завдяки їх (вашій) підтримці наші воїни мають чим воювати", – йдеться на сторінці в інстаграмі знаменитого собаки.

 

У дописі Пес Патрон також дякує українцям, які теж збирають велику допомогу на дрони й інше необхідне для військових ЗСУ. Але у своєму останньому дописі завдячує саме друзям з інших країн:

 

Я не хочу нічого просити. Я хочу сказати "дякую". За все, що ви робите за своїми горами і океаном.Ми будемо вдячні довіку!"

 

Всеукраїнським улюбленцем пес Патрон став на початку повномасштабного вторгнення росіян на територою України. Пес-сапер заступив на службу до ДСНС у віці 6 місяців. Там він допомагає своєму господареві розмінувати українські землі. Також Патрон робить пізнавальні мультфільми для дітей про мінну небезпеку та є активним користувачем соцмереж.

 

Крім того, за свою діяльність чотирилапий отримав "Золоту лапу" від кінологічного клубу Ірландії, дві нагороди від ветеранських організацій США – Veterans of Foreign Wars VFW та Bomb Techs Without Borders, а також став лауреатом премії Palm Dog Award на кінофестивалі Канна. Господар собаки, керівник піротехнічної групи управління ДСНС України у Чернігівській області Михайло Ільєв, веде сторінку чотирилапого улюбленця  і пише ці зворушливі пости.

 

Як повідомляла УМ, раніше у Харківській області, в Ізюмському районі, біля Балаклії відомий піротехнік пес Патрон потрапив під ворожий обстріл із реактивної системи залпового вогню.