Співачка Адель перемогла у трьох номінаціях премії Brit Awards, фото

23:57, 09.02.2022
Співачка Адель перемогла у трьох номінаціях премії Brit Awards, фото

Адель з трьома статуетками премії Brit Awardsу позувала в сукні українського бренду Marianna Senchina. (facebook.com/adele)

Британська співачка Адель перемогла у трьох головних номінаціях на музичній премії Brit Awards: «альбом року», «артист року» і «пісня року».

 

Відтепер у Адель 12 статуеток премії, а це лише на одну менше, ніж у рекордсмена  Brit Awards Роббі Вільямса.

 

Як повідомляє Україна молода, про це йдеться у пресрелізі BritAwards.

 

Так, перший за шість років альбом співачки "30" визнали альбомом року, а сингл "Easy on me" став піснею року. Тоді як саму Адель назвали артисткою року.

 

Зауважимо, що співачка перемагає в номінації "Пісня року" вже втретє за кар'єру.

 

 

Окрім того, вона стала єдиною сольною виконавицею, яка тричі отримувала статуетку за "Альбом року".

 

Цікаво, що для того, щоб отримати одну із заслужених статуеток, співачка вийшла на сцену BRIT Awards у сукні українського бренду Marianna Senchina. Адель вибрала коротку оксамитову сукню бренду з відкритими плечима й пишними рукавами.

 

 

Цьогорічна премія Brit Awards вперше мала гендерно нейтральні номінації.

 

Організатори відмовились від поділу на жіночі та чоловічі категорії після критики церемонії 2021 року з боку небінарного співака Сема Сміта: їхня гендерна ідентичність означала, що вони не потрапляють під критерії номінацій.

 

В шоу-бізнесі було занепокоєння, що нововведення зменшать шанси жінок на перемогу. Проте цьогоріч музикантки перемогли у 10 із 15 категоріях.

 

Так, реперка Little Simz стала найкращою новою артисткою, співачка Дуа Ліпа - найкращою поп/R&B виконавицею, а Біллі Айліш уже втретє поспіль визнають міжнародною артисткою року.

 

 

Як повідомляла «УМ», напередодні оголосили номінантів на 94-ту премію Американської академії кінематографічних мистецтв і наук "Оскар".