Відбір Євро-2024: Україна перемогла Північну Македонію у Празі, фото

18:52, 14.10.2023
Відбір Євро-2024: Україна перемогла Північну Македонію у Празі, фото

Радість підопічних Реброва після перемоги у Празі. (uaf.ua)

Національна збірна України з футболу перемогла Північну Македонію у кваліфікації чемпіонату Європи з футболу з рахунком 2:0.

 

Матч відбувся у Празі в суботу, 14 жовтня. Незважаючи на те, що синьо-жовті грали не вдома, підтримка трибун на «Epet Арені» була відчутною.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Українська асоціація футболу.  

 

Команда Сергія Реброва мала кадрові проблеми, зокрема не поїхали на збір травмовані Ярмоленко й Циганков, через пошкодження не міг допомогти й Кривцов. Також до заявки на матч не потрапили Попов і Русин.

 

 

Україна вийшла вперед на 30-й хвилині, коли Георгій Судаков пробив з дальньої дистанції, а м'яч рикошетом від суперника влетів у сітку. Це перший гол для Георгія за національну збірну.

 

 

Вдруге команда Сергія Реброва забила наприкінці матчу в компенсований арбітром час. Олександр Караваєв помітив, що македонський голкіпер Столе Дмітрієвскі далеко вийшов з воріт та ефектно та точно пробив з лівого флангу.

 

 

Україна перемогла Північну Македонію з рахунком 2:0, набрала 10 очок та вийшла на друге місце у групі C. Македонці з 7 пунктами йдуть четвертими.

 

Лідирує Англія, яка має 13 балів. Італія третя - з 7 очками. Мальта не набрала жодного пункту.

 

Наступний матч команда Реброва зіграє 17 жовтня у гостях проти Мальти.

 

Як повідомляла "УМ", на минулому тижні Дефлімпійська збірна України, склад якої включає футболістів з вадами слуху, виборола золото на чемпіонаті світу-2023, який завершився в Малайзії.