ХРОНІКА

21.08.2007

Футбол

                МВС України словами заступника міністра внутрішніх справ Фатхутдінова повідомило, що під час матчу збірних України й Італії, що відбудеться 8 вересня на НСК «Олімпійський», забезпечити правопорядок зможе лише, якщо трибуни будуть заповнені не більш ніж наполовину. Раніше ФФУ збиралася продавати всі 83 тисячі квитків, беручи відповідальність за порядок на арені на себе.

Велоспорт

                Міжнародний апеляційний суд у Лозанні зараз розглядає позов українського гонщика Сергія Гончара до своєї колишньої команди «Те-мобайл». Спортсмен із Рівного вказує на безпідставність його звільнення й вимагає поновлення у «стайні». Нагадаємо, німці підозрювали Гончара у вживанні заборонених препаратів, але аналізи спростували їхні припущення.

                Поки триває розгляд справи, титулований українець не може виступати у змаганнях і, скоріше за все, змушений буде пропустити вересневий чемпіонат світу у Штутгарті, де розігруватимуться олімпійські ліцензії до Пекіна-2008.

* * *

                Переможцем 10-го «Туру Німеччини» став німець Єнс Фойгт з команди CSC, від якого другий призер — американець Леві Лейфаймер із «Діскавері ченнел» — відстав на 1 хв. 57 сек. Українці Юрій Кривцов («AG2r Превоянс») і Володимир Густов (CSC) за підсумком дев'яти етапів посіли 61-ше і 88-ме місця з відставанням від лідера у 18.55 і 31.01.

Хокей

                Київський «Сокіл» посів останнє місце на Кубку «Спартака» у Москві. У третьому матчі команда Олександра Сеуканда програла фінському «Ювяскюля» — 3:4 (1:0, 1:4, 1:0). Голами серед українців відзначилися Караульщук, Гунько й Бобкін. А переможцями змагання вперше за 14 років його проведення стали господарі — спартаківці, які у вирішальному матчі обіграли земляків із «Крильєв совєтов» — 3:1.

Теніс

                На турнірі в Торонто сестри Олена й Катерина Бондаренко вибули з боротьби у другому колі, поступившись російському дуету Кузнецова/Петрова (8) — 6:2, 2:6, 3-10. Переможицею змагань в одиночному розряді стала перший номер рейтингу — бельгійка Жустін Енен, яка у фіналі здолала сербку Єлену Янкович (2) — 7:6, 7:5.