Сер Коннері у «Місто богів» не потрапить

13.06.2007
Сер Коннері у «Місто богів» не потрапить

Таким Шон Коннері був у попередніх серіях «Індіани Джонса».

      Потроху набуває обрисів четверта серія пригод археолога Індіани Джонса. Робота над картиною вже починається, і відома не лише назва нової стрічки — «Індіана Джонс і місто богів», а й ще дещо. Найголовніше — те, що від участі в новому кінопроекті відмовився старий Шон Коннері.

      «Єдиний фільм, який міг мене змусити повернутися до активної участі у зйомках, — це якраз фільм про Індіану. Я люблю працювати зі Стівеном [Спілбергом] і Джорджем [Лукасом], і для мене велика честь бути екранним «батьком» Гаррісона Форда. Але залишатися на пенсії — це так чудово. У цієї стрічки й так видатний акторський склад, тому я кажу всім: побачимося на прем'єрі», — цитує сера Шона сайт Comingsoon.net. 76-річний ветеран також побажав своєму наступнику, «щоб монстри на його шляху були тільки цифровими, а батіг — завжди під рукою, коли треба втекти від постановника трюків».

      Як відомо, раніше погодилися на зйомки в «Індіані Джонс-4» такі зірки, як Гаррісон Форд, Кейт Бланшет і Шиа Ла Беф. А днями кінокомпанія «Парамаунт» оголосила, що до акторської трупи приєднався також Вільям Херт (можливо, саме він замінить Коннері).

      Частину епізодів нової картини зніматимуть у місті Демінг, штат Нью-Мексико (США). Тутешнє старе летовище вже перетворили на американську військово-повітряну базу часів Другої світової війни, яка, згідно зі сценарієм, розташована в Марокко. На місце зйомок уже завезли післявоєнні зразки техніки...