По дорозі до Києва

13.06.2007
По дорозі до Києва

      Лондонський суд виніс вирок за керування авто у стані сп'яніння 43-річному Георгіосу Кіріакосу Панайоту, відомому як Джордж Майкл. Протягом наступних двох років знаменитий співак, якого вже двічі арештовували на дорозі чи то в дошку п'яного, чи обкуреного марихуаною, буде позбавлений права сідати за кермо. Окрім того, повідомляє канал М1, музикант має витратити сто годин свого дорогоцінного часу на підмітання вулиць або інші суспільно корисні роботи. Зважаючи на щільний концертний графік британської зірки, судді-співвітчизники дозволили йому відбути покарання у нефіксований час протягом наступних 12 місяців.

      У відповідь Джордж Майкл заявив, що готовий відбути заслужене покарання і вважає рішення представників Феміди справедливим. Менш як через два дні після оголошення вироку він став першим виконавцем, який дав концерт на відреставрованому стадіоні «Уемблі».

      Як бачимо, графік у нього справді напружений. Зараз Джордж відпрацьовує перше за довгі роки гастрольне турне, яке має назву 25 Live, присвячене чвертьстолітньому ювілею його естрадної кар'єри і почалося ще минулої осені. У рамках цього туру 9 липня співак виступить і в Києві, у Національному спорткомплексі «Олімпійський».

      А от від запланованого концерту в Празі 43-річний поп-ідол відмовився — через те, що в Румунії, по дорозі до Чехії, в аварії розбилася одна з вантажівок, яка перевозила обладнання для концерту Джорджа Майкла...