Фото на пам'ять

29.03.2007
Фото на пам'ять

Акторка Деніз Річардз — головна винуватиця скандалу в Канаді.

      Війна зірок із надокучливими папараці триває. Аби спекатися фотографів, котрі стежать за кожним їхнім кроком, знаменитості чавлять нахаб автомобілями, лупцюють самі, натравлюють на них охоронців і, зрештою, подають судові позови за втручання в приватне життя. Але користі з того мало: «цікаві» фото все одно потрапляють у пресу, яка залюбки поливає «незгодну» зірку помиями. До всього, ображені папараці також звертаються до суду, який у таких випадках зазвичай стає на їхній бік. Швидше за все, так буде й у справі фотографів Скота Козмана та Ріка Федіка проти Деніз Річардз і Памели Андерсон.

      Історія, яка призвела до судового розгляду, трапилася у листопаді минулого року в Канаді, де Річардз і Андерсон знімалися у фільмі «Білявка та ще білявіша». Як уже розповідала «УМ», тоді Деніз просто знавісніла, коли помітила, що її потайки «клацають» двоє фотографів, і в нападі люті вихопила в одного з них ноутбук. Комп'ютер, на який папараці переписував фотки, акторка пожбурила з балкона. Козман зі своїм колегою Федіком одразу ж поскаржилися в поліцію, однак канадські правоохоронці відмовилися висувати звинувачення проти голлівудської зірки. Тож хлопці були змушені звернутися до суду — не канадського, а американського, у Лос-Анджелесі.

      У позові репортери вказують, що актриса їх спершу всіляко ображала, називаючи «сволотою», «виродками» і такими словами, надрукувати які в газеті не дозволяє цензура. А потім, не задовольнившись словесними образами, Деніз кинулася до фотографів «битися». Саме тоді й постраждав сердешний ноутбук, а разом із ним — бабуся в інвалідному візку. Бабцю портативний комп'ютер трохи зачепив при падінні, але вона до суду не зверталася. Натомість папараці звинувачують Деніз Річардз і Памелу Андерсон у тому, що зірки набрехали поліцейським. Мовляв, актриси заявили в поліції, нібито Козман і Федік їм погрожували, через що фотографам довелося три дні ні за що ні про що відсидіти в буцегарні.

      Цікаво, що ображені репортери, домагаючись справедливого правосуддя, не вказали в позові суму компенсації, якої вимагають від акторок.