100 «лимонів» у джинсах

15.12.2006
100 «лимонів» у джинсах

      Bивляється, не виплачувати зарплату місяцями можуть не лише шахтарям, учителям та іншим «бюджетникам», а й вельми впливовим та, що головне, небідним особам. Саме така неприємність трапилася з дружиною чи не найпопулярнішого футболіста у світі Вікторією Бекхем. Уявіть собі — незважаючи на контракт, широку рекламну кампанію і, зрештою, домовленості, колишня «спайс гьорл» ніяк не може вибити з дизайнерської компанії Rock&Republic чесно зароблені нею гроші!

      Нагадаємо, що Віка, як уже повідомляла «УМ», погодилася розробити для цієї фірми ексклюзивну лінію джинсів. Співачка дуже цією справою захопилася і, не покладаючи рук, трудилася як над дизайном деніму для R&R під своїм іменем, так і над його популяризацією: активно рекламувала «свої» джинси, розробляла сценарії модних показів тощо. У результаті продажі R&R стрімко зросли, а джинсовий одяг із лінії від Бекхем розлітається з полиць магазинів просто вмить.

      І ось тепер виявляється, що Віці досі не виплатили чесно зароблених, згідно з контрактом, відсотків із продажу! Причому Вікторія кілька разів нагадувала про це «забудькуватим» власникам компанії, однак тим було байдуже. Зрештою терпець у співачки урвався, і вона вирішила подати на безсовісних фірмачів до суду. Віка вже найняла адвокатів і планує відсудити у Rock&Republic 100 мільйонів доларів.