Прощай, французький манікюр, здрастуйте, смачні обіди!

05.12.2006
Прощай, французький манікюр, здрастуйте, смачні обіди!

Ресторану пощастило з офіціанткою.

      На які тільки жертви не погоджуються актори, щоб знятися у фільмі. Згадайте лишень, як бідолашна Рене Зельвегер товстішала і худла, щоб зіграти у «Щоденнику Бріджит Джонс», а потім ще раз мордувала своє тіло для зйомок продовження комедії! А красунечка Наталі Портман задля зйомок у «V — вендетта» дозволила себе поголити налисо. Холлі Беррі, щоб вжитися в роль наркоманки в фільмі «Лихоманка джунглів», довелося заприятелювати з кількома «наркошами». А Метту Деймону аналогічна «наркоманська» роль ледь не коштувала здоров'я: він вирішив дуже правдоподібно схуднути. І коли після жорсткої дієти втратив 16 кілограмів, то потім упродовж кількох років відновлював порушений обмін речовин.

      Тепер випробування роботою чекає і на Кетрін Зета-Джонс. На щастя, лисою, товстою або ж дистрофічно худою актрису ми не побачимо. Навпаки, випробування їй дуже навіть піде на користь, чому надзвичайно радий чоловік Кетрін Майкл Дуглас. Адже його дружина влаштувалася на роботу в ресторан. Ця жінка навіть не уявляла, якою щасливою досі була. Адже вміла готувати тільки... варені яйця! А після того як одного разу, намагаючись зварити вечерю для коханого чоловіка, ледь не спалила дім, від нарядів по кухні її було остаточно звільнено. Та кожна українська жінка, яку дістали борщі, вареники і виснажливі  вечірні «зміни» біля плити, мріє про це!

      Втім освоїти на 38-му році життя професію повара Кетрін змусили виробничі потреби. У своєму новому фільмі «Смак життя» актриса зіграє шеф-повара ресторану. Звісно, Зеті-Джонс, яка й картоплину не вміє обібрати, аби вжитися в роль, треба бодай смажену яєчню освоїти. Задля цього актриса бере спеціальні кулінарні уроки, повідомляє USA Today. «Найважче у цій роботі — це примхливі клієнти, які, здається, наче з пекла вийшли», — бідкається актриса, яка, напевно, донедавна й сама була такою ж примхливою відвідувачкою закладів харчування. Правда, розважають Кетрін на новій роботі кумедні ситуації, які трапляються, коли хтось із відвідувачів помічає її «схожіть» з відомою актрисою. «Я в таких випадках відповідаю, що саме тому мене й взяли сюди на роботу», — сміється оскароносна «офіціантка».