Розвіяні вітром

05.12.2006

      Ну бодай хтось у тому клятому Голлівуді цінує свої романтичні стосунки? Судячи з усього, ні, адже пари там розвалюються одна за одною. Сумна доля цього разу спіткала зірку «Перл-Харбора» Джоша Хартнетта і юну знаменитість Скарлетт Йоханссон. Як повідомляє «Твій день», останньою краплею у стосунках 28-річного Джоша і 22-річної  Скарлетт стало те, що невірного кавалера «засікли» в товаристві якоїсь актриси з Австралії. «Вони дійсно розлучилися і не спілкуються», — повідомив знайомий пари.

      Познайомилися зірки, як це часто трапляється, на знімальному майданчику. У стрічці «Чорна орхідея» обоє грали партнерів, які розслідують убивство (йдеться про смерть актриси 1940-х років Бетті Шорт, яку журналісти прозвали Чорною орхідеєю через пристрасть до чорного кольору в одязі і відтінках волосся). За сюжетом, Джош і Скарлетт, окрім розмотування заплутаного кримінального клубка, мали ще й чимало постільних сцен, що не могло не позначитись на подальших стосунках. Після презентації фільму парочка переїхала в одну квартиру і стала жити спільно. І ось на тобі!

       Проте сама Скарлетт, судячи з усього, не надто переймається розривом із Джошем. Адже не вважає себе готовою до серйозних стосунків, мовляв, дитина я ще. «Мене не варто вважати серйозною дорослою жінкою, — каже зірка. — Свій 22-й день народження, наприклад, я відсвяткувала в Діснейленді. Крім того, я дуже люблю веселитися, проводити час із друзями, ходити з ними в кіно», — зізналася актриса. Хіба ж за цими забавами до серйозних стосунків?