Ведмежі зуби в руці білявки

22.11.2006
Ведмежі зуби в руці білявки

Періс Хілтон.

      Дикі звірі — не плюшеві іграшки, і поводитися з ними треба обережно. Здавалося б, ця проста істина давно вже всім відома, тим паче після того, як любителі завести вдома тигра чи лева як кімнатних тваринок не раз розплачувалися за це своє бажання здоров'ям, а то й життям. Однак усе одно є охочі ризикнути (або просто похизуватися товстим гаманцем). Спадкоємиця багатомільйонної готельної імперії й світська левиця Періс Хілтон належить до цієї когорти вже давно. Якої тільки живності не тримає в себе дома розбещена багатійка, окрім своїх улюблених декоративних міні-песиків. Мавпочки, кізочки, тхори, рептилії — це далеко не повний перелік мешканців домашнього «зоопарку» Періс. А ще — ручний ведмедик. Саме бажання побавитися з малим бурмилом днями ледве не довело 25-річну мільйонерку до серйозного каліцтва.

      Періс, бачте, вирішила, що з ведмежам можна поборюкатися й подражнитися, як зі звичайним кошеням чи щенятком. Однак ведмеді, як запевняють фахівці, взагалі є найбільш непередбачуваними, а тому й найбільш небезпечними хижаками. Адже, на відміну від тих же левів, вовків тощо, про напад вони не попереджають, а кидаються одразу — коли «в голову стрельне». От і ведмедик Бебілав сприйняв грайливий настрій своєї господині зовсім не так, як очікувала Періс.

      Звірятко просто сказилося й накинулося на дівчину так, що його ледве відтягли. Періс дуже пощастило, що ведмедик іще маленький: якби звір був дорослим, залишилася б знаменитість без кисті руки. Наразі ж багатійка ще «легко» відбулася — рука на місці, хоча й добряче покусана. Перелякану Періс одразу відвезли до лікарні, де їй зробили уколи від сказу та правця, наклали кілька швів і зробили перев'язку. До того ж лікарі суворо заборонили навантажувати хвору кінцівку і взагалі порадили Періс кілька днів посидіти вдома — подалі від її «зоопарку». Але від звіринця знаменита білявка не лише не відмовилась, а навпаки, планує незабаром поповнити його ще кількома екзотичними тваринами. Очевидно, блондинки не вчаться навіть на своїх помилках.