Том плюс Каті дорівнює сайєнтологічне весілля

21.11.2006
Том плюс Каті дорівнює сайєнтологічне весілля

(РЕЙТЕР.)

      До урочистостей протягом кількох тижнів активно готувалося все місто — його мешканці одразу розкумекали, що охочих подивитися на весілля приїде сила-силенна, тож часу дарма не гаяли й придумали безліч способів добряче заробити на цій навалі. Кажуть, зняти на добу кімнату з вікном на замок Одескалькі можна було не дешевше, ніж за 30 тисяч євро, тоді як просто година спостереження біля вікна коштувала від 2 500 євро.

      Серед найпочесніших гостей були помічені віднедавна досить дружні з парою Круз — Холмс футболіст Девід Бекхем та його дружина Вікторія, голлівудські зірки (зі своїми дружинами та чоловіками) Джон Траволта, Джим Керрі, Дженніфер Лопес, Уїлл Сміт, Рассел Кроу, Брук Шилдс, режисери Джей Абрамс, Мартін Скорсезе, Стівен Спілберг та багато інших.

      Як уже повідомляла «УМ», планувалося, що наречені обвінчаються за двома обрядами: спершу — католицьким, оскільки Каті виховувалася як добра католичка, а потім — сайєнтологічним. Том-бо, нагадаємо, вельми затятий прихильник цього вчення і від свіжоспеченої дружини вимагає такої ж пошани до його релігії. Однак не так сталося, як гадалося, — католицької церемонії не було. Швидше за все, сайєнтологічним молодятам не вдалося отримати дозвіл Ватикану, по який вони звернулися за кілька тижнів до весілля. Через це мiсцева влада Браччано не визнає шлюб, до того ж главу мунiципалiтету не запросили на офiцiйну церемонiю.

      Незважаючи на велику кількість запрошених та навіть акредитованих журналістів, що на таких подіях є досить рідкісним явищем, самі молодята називають своє весілля скромним і навіть «приватним». Звісно, було вжито суворих заходів безпеки, аби небажані папараці не проникли на територію замку й потім не розповсюджували «несанкціоновані» Крузами фотографії. 27-річна наречена була чарівна у своїй сукні від Джорджіо Армані, а 44-річний Круз, незважаючи на те, що для нього це вже третій шлюб, трохи хвилювався (раніше Том був одружений з актрисами Мімі Роджерс, яка й залучила його до сайєнтології, та Ніколь Кідман). До слова, жодна з колишніх дружин Круза, як і його тривала подружка Пенелопа Крус, на весілля не приїхали. Щоправда, як повідомляє італійська й американська преса, Кідман прислала молодятам розкішні весільні подарунки з побажаннями щастя та словами захоплення на адресу Сурі — маленької доньки Тома й Каті. А Пенелопа передала 200 величезних свіжих троянд.