Білявка поза шлюбом

03.11.2006
Білявка поза шлюбом

      Іще одним щасливим подружжям у Голлівуді стало менше: «Білявка в законі» Різ Уїзерспун розлучається з чоловіком, актором Райаном Філіппом. Іще недавно їх називали однією з найщасливіших пар «фабрики мрій» — так само, як колись Ніколь Кідман і Тома Круза, Брюса Уїлліса й Демі Мур та ще чимало акторських союзів, які зрештою з тріском розкололися. Різ із Райаном дуже люблять своїх двох дітей, 7-річну Аву та 3-річного Дікона. Подружжя завжди намагалося бути разом, і чоловік часто їздив на зйомки за своєю заклопотаною дружиною. Завдяки своїй зайнятості Різ отримала «Оскара» (цього року, за фільм «Пройти по межі») і стала однією з найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду. А Райан, очевидно, відчув себе нереалізованим — так само, як раніше чоловік «оскароносної» Хілларі Свонк, Чад Лоу (він також розійшовся з дружиною після того, як вона отримала «Оскара» і стала заробляти значно більше за нього). Хоча, слід зазначити, чоловік Уїзерспун є досить затребуваним актором — зокрема, минулого року він зіграв у фільмі «Зіткнення», який отримав «Оскара».

      Утім причини свого розриву 30-річна Уїзерспун із 32-річним Філіппом не повідомляють — просять «поважати їхнє право на особисте життя». Тож припущень, чому після семи років щасливого шлюбу вони вирішили розійтися, може бути багато.

      Залишається нагадати, що пара познайомилася на вечірці з нагоди повноліття (21-річчя) Різ, а у 1999 році побралася, перевіривши міцність своїх почуттів спільною участю у фільмі «Жорстокі ігри».