Подружжя в недоконаному часі

29.09.2006
Подружжя в недоконаному часі

Недаремно за Деніз Лі Річардз ганяються чоловіки...

      Виявляється, щоб заручитися з одним коханцем, не обов'язково навіть розлучатися з іншим — тим, що ніби попередній. Саме так вирішила відома акторка Деніз Річардз. 34-річна голлівудська зірка, яка стала відомою після фільму «Блакитна лагуна», заручилася з музикантом, композитором і актором Річі Самбора. Цьому не завадило ані те, що Деніз досі не розірвала шлюб із колегою Чарлі Шином, ані те, що 47-річний Річі... також досі офіційно одружений — з іще однією американською актрисою, Хізер Локлір.

      Як пише сайт «Делфі», це, видно, не проблема для люблячих сердець. Проте, як не крути, щоб стати на шлюбний рушник із «чимось потрібним», треба спекатися «чогось непотрібного». А остаточно оформити розрив принаймні у Річардз із Чарлі Шином не виходить.

      Хоча учасники цього зіркового подружжя після довготривалих сварок і судових позивань уже ніби впритул наблизилися до юридичної фіксації розлучення. Нагадаємо, що ще навесні Деніз домоглася ухвали суду про те, що Чарлі не має права підходити до їхньої малої дочки ближче ніж на 275 метрів. Також дружина заявила, що чоловік її бив. Але після цього чи то вона охолола, чи то він виправився, однак Шин був присутнім під час народження їхньої другої дочки. «Розклеєна» пара за участі адвокатів уже майже про все домовилася «на взаємовигідній основі», так що навіть судові слухання стосовно опікунства над дітьми, призначені на 12 вересня, вирішили не проводити.

      Це про Деніз. А що там Річі?!