А в Мексиці в моді «українські» подарунки

16.09.2006

      Якщо в Україні, щоб піднести екзотичний подарунок, досить вибрати що-небудь у мексиканському стилі, то в самій Мексиці все відбувається з точністю до навпаки. Останнім часом одним із найекзотичніших подарунків у цій країні вважають... пляшку «Української медової з перцем» від Nemiroff.

      Це й зрозуміло. Мексиканці, котрі виросли на національній горілці «пульке», яку виготовляють із соку блакитної агави, що перебродив, сприймають «медову з перцем» як восьме диво світу. Оскільки компанія Nemiroff тільки налагоджує перші поставки, «горілку» розкуповують швидше, ніж вона встигає доїхати від України до Мексики. Безумовно, мексиканцям цікаво спробувати екзотику. Адже унікальний купаж із натурального стручкового перцю чилі, гречаного меду й диких лугових трав, настояних на спирті сорту «люкс», — це, звичайно ж, не агава, що перебродила. Крім того, мексиканцям не менш цікаво розсмакувати марку, що випередила сам Absolut. Адже, згідно з результатами авторитетного рейтингу світового Клубу мільйонерів, у  2006 році Nemiroff  увійшов у трійку світових горілчаних брендів-лідерів, поряд із Smirnoff і Stolichnaya.

      Незабаром Nemiroff планує збільшити поставки в Мексику, усунувши дефіцит на горілку. Поки ж мексиканці, які не уявляють собі життя без ритуалів і символів, придумали свій зміст для «Української медової з перцем». Приміром, подарувавши її на день народження, вони бажають іменинникові «прожити життя солодке, як мед, але при цьому наповнене гострими відчуттями».