Паспорт за три дні

14.09.2006

      У Києві на базі власного підприємства МВС України «Ресурси-документи» відкрився центр прискореного оформлення паспортів для жителів столиці і Київської області. Працюватиме він за адресою: вулиця Петропавловська, 6.

      «Послуги цього центру й платні. Вартість оформлення паспорта в триденний термін становить 710 гривень, включаючи державне мито в розмірі 340 гривень», — повідомив генеральний директор ДП «Ресурси-документи» Володимир Швачко на урочистій церемонії відкриття центру. Гендиректор уточнив, що чим тривалішим буде термін оформлення документів, тим дешевше обійдуться ці послуги.

      Щомісяця в столичному центрі зможуть отримувати закордонні паспорти близько 600 людей. При цьому половину коштів, які заробляє центр, спрямовуватимуть на розвиток і організацію аналогічних центрів в інших регіонах України. За словами пана Швачка, в країні наразі діє вже загалом вісім таких центрів, зокрема, в Рівному, Полтаві. До слова, у столиці донині також діяв такий же центр, правда, свої послуги він надавав лише мешканцям столиці.