Кому — в бутік, а кому — на лід

06.09.2006
Кому — в бутік, а кому — на лід

Таким буде новий торгово-розважальний центр.

      УЧеркасах практично завершено процедуру відведення землі на будівництво в місті нового торгово-розважального центру «Дніпро-плаза», загальна площа якого становитиме 17 тисяч квадратних метрів. «Родзинкою» цього проекту вважається перша в Черкасах справжня льодова арена площею більше 1100 квадратних метрів.

      Як повідомив Андрій Шпіт, директор iз маркетингу ВАТ «Черкаський Будинок торгівлі», майбутній торгово-розважальний центр унікальний для Черкас, оскільки подібні проекти до цього часу в місті не реалізовували. На двох поверхах цього центру розміститься супермаркет EUROSPAR, супермаркет побутової техніки, декілька фаст-фудів, ресторани, інтернет-кафе, бутіки, фітнес-центр, сучасний кінотеатр на два зали, боулінг на 10 доріжок, дитяче ігрове містечко атракціонів, більярдний клуб, казино. Для відвідувачів центру на прилеглій території передбачено паркінги.

      Замовником цього будівництва є адміністрація Черкаського будинку торгівлі, а переможцем тендера на проектування та будівництво центру в Черкасах стала київська фірма СТС (Сучасні Технології Будівництва), добре відома в Україні зведенням багатьох об'єктів, зокрема таких столичних торгових центрів, як «Аладдін» та «Епіцентр».

      «Новий для нашого міста формат торгово-розважального центру, безсумнівно, викличе цікавість у черкащан. Люди прагнутимуть сумістити недільну купівлю продуктів із цікавим дозвіллям, і це швидко перетворить цей район Черкас на своєрідний «центр тяжiння» не лише для жителів міста, а й області», — зазначає Андрій Шпіт. За його словами, нині інвестори будівництва формують перелік операторів, котрі бажають відкрити свій бізнес на орендованих площах торгово-розважального центру «Дніпро-плаза». При цьому розглядаються пропозиції і від сітьових (локальних чи національних), і від незалежних операторів ринку послуг та розваг.

      Планується, що вже через півтора року цей центр виросте в черкаському житловому мікрорайоні «Митниця». Збудують його неподалік від берега Дніпра, на земельній ділянці між бізнес-центром та меблевим салоном. Вартість проекту складає 20 мільйонів доларів.