А ми йому по морді чайником...

09.08.2006

      Психологи кажуть, що тримати негативні емоції в собі, зберігаючи милу «приклеєну» посмішку, — для здоров'я дорожче. Мовляв, людині, яку переповнює обурення після сварки з колегою по роботі, коханим, мамою, сусідкою чи продавцем кавунів (потрібне підкреслити), просто необхідно на комусь чи на чомусь «зірвати зло», аби потім не хапатися за серце й не пити пігулки для зменшення тиску. Відводити душу на рідних чи друзях — не найкращий варіант, тому за кордоном усе більшої популярності набувають заклади, в яких можна нагримати на абсолютно незнайому людину. Ясна річ, за грошову компенсацію.

      Так, нещодавно в Китаї відкрилося кафе, в якому відвідувачі зможуть за невелику плату нагрубіянити барменові, розбити склянку і навіть побити обслуговуючий персонал. Як повідомляє «Лента.ру», вартість «розслаблювальних» послуг у незвичайній кав'ярні варіюється від 6 до 37 доларів, залежно від їхньої складності. Для задоволення агресивних поривів своїх клієнтів заклад спеціально винайняв 20 кремезних молодих людей, які за бажанням замовника можуть перевтілитися у будь-якого співробітника кафе, наприклад кухаря або офіціанта. В особливих випадках молоді люди навіть можуть одягти кофтинку й спідничку та зіграти роль офіціантки. Як кажуть, будь-яка примха за ваші гроші...

      За словами власника кафе Ву Гона, особливою популярністю його заклад користується в жінок, які самі обслуговують клієнтів у караоке-барах і масажних салонах. Для них цей заклад, який звільняє від агресії, став справжньою знахідкою.