Вибач, не впізнав...

11.07.2006

      Представниці прекрасної статі недарма втовкмачують у голови коханих, що ті мають уважніше ставитися до своїх «половинок». То ще нічого, коли чоловік не помічає довжини нігтів чи кольору волосся дружини, але ж риси обличчя за роки подружнього життя запам'ятати не завадило б! Щоб не втрапити в халепу, як один неуважний сицилієць. Чоловікові, який вирішив розжитися чужим гаманцем, не пощастило двічі: по-перше, злодій утрапив за грати, а по-друге, наразився на дуже серйозні сімейні проблеми.

      Як повідомляє РІА «Новости», інцидент із пограбуванням ледь не закінчився трагедією. Мотоцикліст вихопив на ходу сумочку в панянки, яка йшла по вулиці, а жінка не відразу відпустила сумку з рук, сподіваючись перетягнути річ до себе. Тож мотоцикліст деякий час волочив жертву по асфальту, а свідки пограбування негайно викликали поліцію.

      Правоохоронці по гарячих слідах заарештували моторизованого грабіжника, який саме розглядав вміст поцупленої торби. Затриманий вельми здивувався, коли у жертві пограбування впізнав... власну благовірну. Тепер неуважному сицилійцеві «світить» не тільки солідний термін тюремного ув'язнення, а й з'ясування стосунків із дружиною. Цікаво, хто носитиме йому передачі?..