Основний материнський інстинкт

04.07.2006
Основний материнський інстинкт

Про таку маму хлопчики можуть лише мріяти.

      Сезон пологів у Голлівуді підхопила 47-річна зірка «Основного інстинкту» Шерон Стоун. Але не напружуйте пам'ять, щоб пригадати підозрілі округлості зіркового тіла в «Основному інстинкті-2», що недавно пройшов у кінотеатрах. Їх там і бути не могло. Адже Стоун хоч і є матір'ю трьох дітей, жодного з них не народила сама — всі малюки були всиновлені без-плідною зіркою.

      Коли актриса вийшла заміж за свого другого чоловіка, головного редактора газети «Сан-Франциско Екзимінер» Філа Бронштейна, то нахвалялася, що народить йому щонайменше трьох дітей. Але всі три спроби завагітніти закінчилися викиднями. Це ж треба! Усім нагородив Бог — і красою, і талантом, і розумом, але позбавив головного — можливості стати матір'ю. Бідолашна Шерон страшенно побивалася, і чоловік, дивлячись як згасає кохана жінка, запропонував усиновити дитя. В 2000 році в їхній родині з'явився крихітний Роан Джозеф, від якого відмовилася неповнолітня мати. Але шлюб це не врятувало, і років через два подружжя розлучилося. Та Шерон було байдуже — вона з головою поринула в материнство. Торік, під час зйомок «Основного інстинкту-2», Стоун зважилася на те, щоб усиновити другого малюка. Маленький Лерд Вонн Стоун з'явився на світ 7 травня, а вже через кілька днів його забрала у свій дім кінозірка, яка навіть покинула знімальний майданчик в Англії і спеціально прилетіла в США. І ось Стоун втретє стала матір'ю. Це теж хлопчик (дівчатка чомусь зірку мало цікавлять), якого звати Квін. З малим вона нянчиться уже кілька тижнів, але тільки зараз журналістам стало про це відомо.

      Що ж, Стоун хотіла трьох дітей, і вона їх має. У цій чоловічій компанії не вистачає лише ЙОГО. Відразу після розлучення з Бронштейном Стоун якось сказала, що неможливо вділяти вдосталь часу і дітям, і чоловіку, тому останнього вона назавжди викреслила з цього списку...