«Зальотний» шлюб

03.06.2006
«Зальотний» шлюб

Наречена довго чекала на цю мить.

      Ллюбителькам «сопливих» бразильських серіалів і трагічних індійських напівмюзиклів ім'я Жака Вільньова ні про що не говорить. А людям, які хоч іноді перемикають телевізор з «мильних» каналів на спортивні, розкажуть, що цей енергійний канадець провів за кермом гоночної машини більше часу, ніж у барі за кухлем пива. Хлопець брав участь у багатьох змаганнях, а 1997 року завоював перше місце у «Формулі-1». Щоправда, пілот відомий не тільки цим... Одного разу він так захопився боротьбою із суперниками, що мало не переїхав власного заправника! Власне, Жак вибачився перед чоловіком за те, що наїхав йому на ногу, але ж який галас здійнявся навколо цієї історії...

      А нещодавно Жак Вільньов заслужив черговий сплеск уваги з боку преси — пілот одружився зі своєю подругою Джоанною Мартінес. Як повідомляє сайт «Делфі», церемонія пройшла без зайвого пафосу, в мальовничому куточку Швейцарії. Жак та його наречена відзначили цю подію в компанії найближчих друзів і родичів — усього молодята запросили близько тридцяти персон. Іноземні ЗМІ зауважують, що наречена була «з животиком» — восени Жак повинен стати батьком.

      Молодята ще самі не знають, кого їм принесе лелека, а фанати успішного пілота вже міркують, чи продовжить «гоночну» династію малюк, який народиться у подружжя. Якщо це буде хлопчик, цілком можливо, що він обере для себе кар'єру автогонщика і піде слiдами свого батька — так само як багато років тому вчинив Жак Вільньов. Нагадаю, що 1978 року батько Жака став віце-чемпіоном світу «Формули-1», і хлопчика змалку «затягло» у яскравий світ автогонок. У компаніях, які збиралися в будинку Вільньових, тільки й розмов було, як про машини й мастила, заїзди та дороги, техніків та пілотів. Тож не дивно, що вже в п'ятирічному віці Жак пробував керувати машиною батька, в десять років — мотокросовим мотоциклом, а у 26 років став чемпіоном світу «Формули-1».