Острів невезіння

02.06.2006
Острів невезіння

Краще відпочивати у бокалі, ніж біля атомної станції.

      Ще рік тому життя популярної австралійської співачки Кайлі Міноуг здавалося щасливим і безхмарним – пісні у виконанні чарівної австралійки 37 разів потрапляли до першої десятки британського хіт-параду, співачку визнали гідною премії Греммі, вона отримала титул найсексуальнішої зірки «кому за тридцять» та увішла до трійки найбагатших людей Австралії, та й стосунки з бой-френдом складалися якнайкраще. Але у травні минулого року медики поставили Кайлі діагноз «рак грудей», і відтоді в житті співачки почалася форменна «непруха». Кайлі довелося пережити операцію з видалення пухлини, пройти тривалий курс хіміотерапії в Парижі, через хворобу співачці довелося скасувати своє світове турне і відкласти на невизначений термін спробу завагітніти. Світлою плямою можна назвати хіба що весілля з французьким актором Олів'є Мартінесом...

      І ось тепер, коли мініатюрна австралійка нарешті відійшла від курсу хіміотерапії і говорить про готовність вийти на сцену, доля підкинула їй черговий сюрприз, повідомляє сайт «Жизнь.ру». Співачка у шоці від планів влади побудувати на її острові... атомну станцію. Рік тому зірка купила володіння на острові Френч Ісленд неподалік від Мельбурна (на її батьківщині в Австралії). Острівець привабив співачку тим, що на ньому мешкає тільки сотня аборигенів, а природа вражає екзотичною рослинністю та рідкісними тваринами. Однак днями можновладці оголосили про плани побудувати на острові атомну електростанцію, шокувавши місцевих мешканців. Батько Кайлі Рон уже почав власне розслідування, щоб домогтися скасування будівництва.

      Рідні Міноуг побоюються, що таке сусідство може знову спровокувати ракове захворювання. Оскільки йдеться про здоров'я, родичі зірки щось таки вигадають, аби на чудо-острові не було небезпечних об'єктів.