Здорова, щаслива і кохана

18.04.2006
Здорова, щаслива і кохана

Фото із сайту www.kylie.com.

        Прихильники австралійської поп-зірки Кайлі Міноуг тріумфують: вони нарешті переконалися, що в їхньої улюблениці все гаразд і вона справді йде на поправку.  Днями на офіційному сайті Кайлі (www.kylie.com) з'явилися перші фотографії 37-річної співачки відтоді, як вона лягла на операцію з видалення злоякісної пухлини молочної залози. На цих фото Кайлі просто сяє від щастя й виглядає навіть краще, ніж до хвороби! І це незважаючи на те, що їй довелося пройти виснажливу хіміотерапію (у зірки тільки зараз потроху відростає волосся), а лікування токсичними медичними препаратами триває й досі.

        Мабуть, за такий чудовий вигляд і блиск в очах треба подякувати нареченому Кайлі, французькому актору Олів'є Мартінесу. До речі, саме він зробив ці фото коханої під час спільного відпочинку в італійському містечку Портофіно. Кохання, як відомо, робить з людьми чудеса і є найкращими ліками від усіх хвороб на світі.

        Як сказано в коротенькому повідомленні, яке супроводжує знімки, зараз Кайлі «заспокоєна, задоволена і щаслива» й передає палкі вітання своїм шанувальникам.

         Заразом стало відомо, що наступного року Міноуг таки візьме участь у фестивалі в Гластонбері, на який цього разу не змогла потрапити через хворобу. За словами близьких друзів співачки, їй дуже кортить якомога швидше повернутися на сцену, хоча поки що доводиться виконувати поради лікарів і утримуватися від будь-якого напруження, в тому числі й концертів.