П'ятий розмір... інтелекту

17.12.2005

      Американці з'ясували, що пишні жіночі груди не тільки позбавляють чоловіків останніх залишків розуму, а й впливають на рівень інтелекту представниць прекрасної статі за принципом «більші цицьки — кращі мізки». Такого висновку дійшла американський соціолог Івон Россдейл, зіставивши дані про розмір грудей і  рівень інтелекту 1200 своїх співвітчизниць, передає NEWSru.com.

      Науковці розділили  жінок, які брали участь у дослідженні, на п'ять категорій: абсолютно пласкі особи, жінки з «прищиками», з середнім, великим і дуже великим розміром бюстгальтера. Кожна група проходила стандартний тест на визначення інтелекту, відповідаючи на запитання з різних галузей знань. Як не дивно, найкраще впоралися з тестами не «засушені» дівчата, а пишногруді красуні. І чим більшим був в учасниці «стратегічний запас» у пазусі, тим точніше вона відповідала на питання, набираючи в середньому на 8-10 пунктів більше від жінок з «маленької» і «дуже маленької» категорій.

      Результати досліджень свідчать, що власницям сексуальних виступів тіла дуже важко довести свою ерудованість, адже чоловіки цього зовсім не хочуть помічати. Як каже один мій знайомий, жінка буває або розумна, або вродлива... Якщо панянка з нульовим розміром бюсту розповідатиме кавалерові про броунівський рух, він прислухатиметься до її слів. Коли ж дівчина з розкішними персами три години поспіль буде тлумачити чоловікові теорію відносності Ейнштейна, уся його увага буде прикута до чарівного вирізу на блузці. Зрештою, розпинайся не розпинайся, а чоловік не зможе згадати нічого з того, про що розповідала «п'ятий розмір» — у його пам'яті жінка залишиться сексуальною, але дурною.