Зоряні ігри

10.12.2005
Зоряні ігри

Красунчик Роббі всім покаже, як треба грати в футбол.

      Відомому британському співакові Роббі Уїльямсу, мабуть, набридло бігати по сцені в розхристаній сорочці та горлати запальні хіти «за любов» перед багатотисячним натовпом шанувальників. Для різноманіття веселун Роббі вирішив трохи поганяти м'яча по футбольному полю, але не сам, а в компанії інших знаменитостей. Співак уже почав набір зірок до своєї футбольної команди: він запросив Джуда Лоу, Орландо Блума, колишнього суперфорварда лондонського «Арсеналу» Йана Райта та ще пару-трійку чоловіків до свого розкішного особняка в Голлівуді, передає «Лента.ru».

      Цілий тиждень глядачі телеканалу ІTV зможуть спостерігати за виснажливими тренуваннями команди під керівництвом тренера Террі Венейблса — колишнього наставника збірної Англії. Телеканал буде показувати зростання футбольної майстерності зарубіжних зірок у режимі реаліті-шоу, а фани співаків та акторів будуть підраховувати, скільки голів спромоглися забити їхні об'єкти обожнення на тренувальному майданчику. Як пояснив сам Роббі, команда створена з єдиною метою — зіграти 27 травня на стадіоні «Олд Траффорд» у Манчестері благодійний матч, зібрати побільше грошей і передати всі збори з матчу до ЮНІСЕФ. Зважаючи на те, що суперниками «збірної Уїльямса» також стануть зірки музики, кіно і спорту, можна очікувати  повного стадіону.

      Нагадаю, що це не перша благодійна акція, проведена  Уїльямсом: не так давно британець виставив на аукціон дещо з власних речей, а гроші, отримані за продаж ліжка, парочки костюмів та нижньої білизни, віддав різним благодійним фондам. А ще співак відомий тим, що отриманий за годину «роботи» на приватній вечірці мільйон фунтів стерлінгів також передав на допомогу дітям. Заробляє на місце в раю?