Незалежна «бідолашка»

01.11.2005
Незалежна «бідолашка»

Кейт Мосс.

      Британська топ-модель Кейт Мосс, яка спровокувала в модельному бізнесі гучний скандал, знову повертається до суспільства. Нагадаємо, після того, як фотографи «упіймали» Кейт за вживанням кокаїну, від контрактів із доти однією з найпопулярніших манекенниць світу одна за одною відмовилися одразу кілька (а якщо точніше, то фактично всі, з якими вона співпрацювала) компаній. А сама Мосс вирішила пройти курс лікування від наркозалежності, що й робила у відомій реабілітаційній клініці The Meadows у Сполучених Штатах Америки, де свого часу відучувалися від наркотиків багато знаменитостей, зокрема й співачка Уїтні Х'юстон. Цей заклад розташований у пустелі штату Арізона, тож багатенькі клієнти (а курс лікування у клініці коштує від 120 тисяч доларів) навіть якби й хотіли, не мають змоги утекти.

      Хтозна, вилікували там 31-річну наркоманку чи ні, але днями Кейт виписалася з лікарні й наразі проводить час із друзями в США, але планує незабаром повернутися додому до 3-річної доньки. Як заявила представниця модельної агенції «Шторм», з якою Мосс співпрацює, вони з нетерпінням очікують на повернення своєї зірки. Ще б пак, адже саме Кейт приносить агентству чи не найбільші прибутки.

      До слова, друзів у манекенниці, як з'ясувалося, не бракує. Принаймні якщо вірити приказці про те, що «друг пізнається в біді». Адже саме під час «кокаїнового скандалу», коли від Кейт, здавалося б, багато хто міг відвернутися, еліта шоу-бізнесу несподівано кинулася палко підтримувати «бідолашку». Наомі Кемпбелл, Роббі Уїльямс, Джонні Депп та багато-багато інших — усі вони писали Мосс листи, виступали на її захист по телебаченню й у пресі, передавали подарунки тощо. А модельєр Александр Маккуїн навіть випустив ексклюзивні футболки з надписом We Love You Kate («Ми любимо тебе, Кейт»). Так що ця неприємна ситуація, яка ледве не зіпсувала супермоделі кар'єру, в чомусь виявилася й корисною. Коли б ото ще Кейт дізналася, скільки людей її люблять, як не в таку важку хвилину.