Груди Голлівуду

01.11.2005
Груди Голлівуду

Джессіка Сімпсон.

      Навкологоллівудська преса видала черговий рейтинг «най-най-най...» зірок. Цього разу тижневик «Ін тач» проводив соціологічне дослідження з метою з'ясувати, хто зі світових знаменитостей має найпривабливіший бюст. Оскільки топ-список складали не журналісти, а рядові «споживачі» зіркових образів, то й перелік виявився досить незаяложеним.

      Принаймні на першому місці — не Анджеліна Джолі, яку останнім часом визнають найсексуальнішою ледь не скрізь, а менш відома актриса — 25-річна Джессіка Сімпсон. Як визнали учасники опитування, груди саме цієї білявої кралі можуть вважатися стандартом для Голлівуду. Цікаво, що її — дружину співака Ніка Лейчі, досить популярну співачку, телезірку, яка знімається також у кіно (відомий, зокрема, фільм із нею — «Недоумки з Хаззарда»), — нещодавно поставили на малопочесне третє місце в рейтингу «найгірше вдягнених знаменитостей», зате вона посіла дев’яту сходинку в переліку «найгарячіших» зірок.

                 Найближчими «переслідувачками» Джессіки в боротьбі за якість бюсту були відома актриса Салма Хайєк та скандальна модель Кармен Електра. А от Анджеліна Джолі хоч і «фінішувала» четвертою, від «трійки призерів» відстала суттєво.

      Далі в першій десятці — акторки Холлі Беррі, Дженніфер Лав Х’юїтт, Скарлетт Йоханссон, Сьюзан Сарандон та Ніколетт Шерідан, поміж яких на восьме місце затесалася співачка Мерайя Кері.