Анджеліна Джолі, співвітчизниця червоних кхмерів,

13.08.2005
Анджеліна Джолі, співвітчизниця червоних кхмерів,

Ну чим не камбоджійка?!

      Відома своїм добрим серцем американська акторка отримала за свої чесноти незвичний подарунок від короля Камбоджі. Нородом Сіанук підписав указ про надання Анджеліні Джолі підданства cвоєї країни, повідомляє «Делфі». Так монарх із Південно-Східної Азії вирішив відзначити роботу Джолі, яка протягом 15 років витратила 5 мільйонів доларів на захист природних пам'яток у провінції Баттамбанг. Крім того, не варто забувати, що Джолі усиновила і виховує камбоджійського хлопчика (ефіопська дівчинка, яку нещодавно удочерила актриса, наразі не враховується).

      Сама акторка дуже задоволена зі свого другого паспорта, а от про реакцію її бойфренда Бреда Пітта нічого не відомо. Зате про вилазку одного з представників журналістської братії на приватну вечірку, влаштовану «солодкою парочкою» днями, актор розповів чимало... «Дуже шкода, що представники преси не поважають приватне життя людей, — заявив прес-секретар Пітта. — Якщо журналісти не почнуть поважати приватну власність, усі вони будуть арештовані, оскільки їхня поведінка виходить з-під контролю».

      Обурення красунчика Бреда викликала надмірна увага мас-медіа до зіркової персони його подруги. Він добре знає, до чого вдаються всюдисущі журналісти, тільки б винюхати якісь подробиці приватного життя зірок різної величини! Перевдягаються у прислугу чи старців, годинами сидять у гущавині, вичікуючи появу «об’єкта» в полі зору об’єктивів, таємно нишпорять у будинку, поки господарі веселяться на вечірці... І все це — в пошуках бодай невеличкого ексклюзиву. А чим «жовтішою» буде інформація, тим більший гонорар можна за нього «відхопити». Більшість знаменитостей від цього просто божеволіє, а порушники їхнього спокою, спіймані на гарячому, подекуди потрапляють за грати.

      Тепер-от лиха доля спіткала репортера американського журналу «Піпл» — його заарештували за спробу пробратися на вечірку, яку влаштувала Анджеліна Джолі з нагоди дня народження свого прийомного камбоджійського сина Меддокса. Журналіста не було в списку запрошених на урочистості, які проходили в будинку Бреда Пітта в Санта-Барбарі, але спокуса підгледіти щось цікаве на такому пишному збіговиську була занадто великою. Як результат — у  вересні порушник постане перед судом.

      Головний редактор видання спробував пояснити, що журналіст «випадково» вдерся в приватні володіння і дуже про це шкодує. Але вибачення не заспокоїли потерпілу сторону. Обережнішим треба бути...