А не пішли б ви у музей!

21.07.2005
А не пішли б ви у музей!

Оззі та Шерон Озборни.

      З одного боку, бути популярним круто: тобі на голову сиплються багатотисячні прибутки, твоя пика регулярно з'являється на телеканалах, у газетах та журналах, молоді й завзяті фани закидають тебе подарунками й любовними листами і чекають моменту, щоб випросити автограф. З іншого боку, шалена популярність може поламати усі зіркові плани та наробити дірок у родинному бюджеті. Саме так сталося із божевільною сімейкою Озборнів, яка ще рік тому виставила на продаж свій будинок у Беверлі-Хіллз, аби переїхати до більш спокійної місцини, але й досі не знайшла покупця.

      Нібито й будинок непоганий, і привиди там не живуть, і ціна на нього не астрономічна (легендарний музикант готовий продати свою оселю за 6 мільйонів фунтів стерлінгів), але поки ніхто не виявив бажання стати новим власником місця зйомок популярного реаліті-шоу на каналі MTV. Потенційних покупців відлякують галасливі фанати, які приїжджають із різних міст США та інших країн тільки для того, щоб повитріщатися на «той самий будинок», а також набридливі туристи, для яких це місце давно стало обов'язковим елементом екскурсійного маршруту. Оззі та Шерон дуже засмучені з цього приводу і не знають, як спекатись шанувальників їхнього таланту, котрі цілими днями вештаються навколо зіркової оселі.

      За словами пані Озборн, якщо будинок не вдасться продати впродовж найближчих двох місяців, його доведеться перетворити на музей — тоді й фани будуть задоволені, і знаменитій родині капатимуть на рахунок якісь грошенята. А недоброзичливці радять бідахам трохи почекати, поки рейтинги «Сімейки Озборнів» впадуть до нуля — мовляв, тоді з продажем будинку не буде жодних проблем.